Appartementen Mout in verkoop!
Wonen en leven in de brouwerij

Nieuwbouw in Werchter

Wonen en leven in Mout

“Modern wonen in een stukje geschiedenis, dat is mooi wonen in residentie Mout.”

In de rustige enclave tussen de Beverlaak en de Sint Jansstraat komt gebouw Mout. Mout bestaat uit verschillende appartementen over 4 bouwlagen en 2 woningen met grote tuin.

De leefruimtes en terrassen van Mout zijn grotendeels gericht op het westen, maar kunnen ook reeds in de vroege namiddag genieten van de zon. Ze kijken uit op het prachtige groene binnengebied van Brouwmeester met 1640 m2 collectieve tuin. Een lift brengt je tot de kelder, waar er voldoende ruimte is om je auto en fiets te parkeren.

In Mout woon je modern, comfortabel en rustig in het groen terwijl je toch dicht bij alles bent wat je nodig hebt.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ontvang de brochure

Impressie

De appartementen Mout in beeld

Mout

Residentie kenmerken

1e en 2e verdieping

Appartement op de eerste en tweede verdieping met groot terras

De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn een mix van zeer ruime 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen. Je hebt de keuze uit verschillende indelingen. Zo zijn er appartementen met 1 grote slaapkamer met ruimte voor een dressing.

Of je kiest voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers zodat je ook ruimte hebt voor logies, of voor een studeer- of hobbykamer. Een groot terras op het westen laat je toe heerlijk te genieten van de zon en het uitzicht op de binnentuin.

 

3e verdieping

Appartement op de derde verdieping met prachtig uitzicht

“Hier kan je iedere dag genieten van het buitenleven.”

De appartementen op de derde verdieping hebben 1 of 2 slaapkamers en leefruimtes met grote schuifdeuren waar veel licht langs binnenstroomt.

De troef van deze appartementen zijn de grote terrassen die op het westen zijn gericht en het prachtige uitzicht op de collectieve tuin en het dorp Werchter.

Het zonlicht komt een groot deel van de dag ongehinderd de leefruimte met keuken binnen. Hier kan je iedere dag genieten van het buitenleven en van een mooie tuin, zonder hier zelf in te moeten werken.

 

tuin en terras

Gezinswoning met grote tuin

Aan de zijkanten van het gebouw bevinden zich 2 ruime woningen met tuin en terras. Dankzij de grote ramen en schuifdeuren stroomt er veel daglicht binnen. De woonruimte, inclusief keuken, zorgt voor gezelligheid, openheid en een groots ruimtegevoel.

De schuifdeuren leiden naar een terras en een grote privé tuin die ook toegankelijk is via een tuinpad aan de achterkant. Boven heb je drie slaapkamers, twee badkamers (een ruime badkamer en een compacte douchecel) en een kleine bureau. Genoeg ruimte om hier volop van het leven te genieten met jouw gezin!

 

gelijksvloers

Appartement op het gelijksvloers met tuin en terras

Op het gelijkvloers bevinden zich verder vijf appartementen met 2 of 3 slaapkamers met een privé tuintje en groot terras. Bij deze appartementen krijg je niet één, maar soms zelfs twee terrassen! Eentje ligt vooraan het appartement, is op het westen gerichten heeft een mooi uitzicht op de groene binnentuin. 

“Hier kan je gezellig keuvelen met buren of genieten van een kopje koffie in de zon.”

Een ander terras ligt achter het appartement in de tuin, waar je meer privacy hebt en je kan genieten van de ochtendzon.

Nieuwbouw Mout

Verkaveling Residenties